www.eurobiker.fi/tietoa-yrityksesta.html

Tietoa yrityksestä

Meillä on moottoripyöräily veressä!

 

 

Eurobiker perustettiin vuonna 2001, kun otimme haasteen vastaan ja lähdimme mukaan moottoripyörävarustekauppaan. Tavoitteenamme on aina ollut ja tulee aina olemaan hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyiset ajovarusteet.

Intohimomme alaa kohtaan ajaa meitä eteenpäin pyrkiessämme tuomaan markkinoille uusia, aina parempia tuotteita. Eurobiker tarjoaa varmasti parhaimmat ajovarusteet sekä moottoripyörävarusteet kaikille alasta kiinnostuneille, aloittelijasta ammattilaiseen. Kaikilla moottoripyörävarusteilla on vähintään 12kktakuu ja takuupalvelumme on luotettava ja nopea!

Sweep ajovaatteilla on 36 kuukauden takuu kun rekisteröidyt sivuillemme asiakkaaksi. 
 

KIRJAUTUMALLA verkkokauppaamme voit selata vanhoja tilauksia. Käyttäjätunnuksen luomisen yhteydessä voit halutessasi liittyä Eurobiker asiakaskirjeen tilaajaksi sallimalla sähköpostien lähetyksen. Asiakaskirjeissämme tiedotamme tarjouksista ja tapahtumista ja jotkin edut ovat verkkokauppaan kirjautuneille asiakkaillemme muita aiemmin käytettävissä.

2017 Huhtikuussa avattu uusi ISO Myymälämme sijaitsee Vantaan Retailparkissa, osoitteessa Antaksentie 4b, 01510 Vantaa. Myymälämme naapureina ovat tutut Storm-Motor ja Bike Team.

NORMAALIT AUKIOLOAJAT OVAT:

MA-PE: 10-18
LA: 10-15, (huhti-elokuu 10-16)

 
 

EUROBIKER OY

Antaksentie 4b
01510 Vantaa

puh. 09 565 6040
 Back to top