www.eurobiker.fi/mp-vartalosuojat-br-muut-mp-tarvikkeet.html

Vartalosuojat ja huivit

Eurobikerilta löytyvät vartalosuojat ja muut asusteet moottoripyöräilyyn. Paranna turvallisuuttasi tai tyyliäsi - mieluiten molempia - laadukkailla varusteilla.

Laadukkaat Bandero -kasvomaskit
Bandero -kasvomaskit ovat kotoisin Englannista ja ovat rei itettyä cr-neopreniä. Nämä maskit ovat erittäin käytännöllisiä, sillä kastuessaankin ne pysyvät lämpiminä. Bandero -maskeja löytyy mallistostamme erityyppisiä: pitkiä malleja, jotka suojaavat enemmän kaulaa, lyhyitä malleja sekä naisille omia malleja.

Erittäin suositut Motley Tube -tuubit
Nämä tuubit ovat todella monikäyttöisiä. Voit käyttää niitä esimerkiksi huivina, kypärähuppuna, päähineenä, kaulahuivina, rannesiteenä tai miten ikinä keksitkin.

Tyylikkäät Flydanna -päähineet
Flydanna -päähineitä löytyy runsaasti erilasilla kuvioilla. Flydanna -päähineet on valmistettu mikrokuitupuuvillasta ja niitä voit käyttää tavallisena päähineenä tai vaikka kypärähuppuna. Mikrokuitupuuvilla poistaa tehokkaasti kosteutta. Kaikki päähineet ovat yhtä kokoa ja sopivat jokaisen motoristen päähän.

Wind Stopper -tarvikkeita löytyy Sweepin valmistamana. Sweep -mallistosta saatavana myös tehokkaat vartalosuojat. Selkäsuojat ovat CE en1621-2 hyväksyttyjä. Saatavana tason 2 ja tason 1 suojia. Taso 2 on tämän hetken vaativin tasoluokka selkäsuojan standardisointiin.

Tuotteet 1-24 / 126

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Listana  Taulukkona 

Nouseva

Tuotteet 1-24 / 126

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Listana  Taulukkona 

Nouseva

Back to top