Hae
Etsi sivustolta
www.eurobiker.fi/dainese

Dainese

Yksi Eurobikerin uusimmista aluevaltauksista on tuonut koko maailmalla tunnetun Dainesen myös meidän valikoimiimme. Eurobiker on tällä hetkellä yksi ainoista suomalaisesti firmoista joilla on Dainesea valikoimissa, ja meillä vielä sen verran sitä että myymälästäkin löytyy varusteita kokeiltavaksi asti.

Lino Dainese pisti merkin pystyyn 1970-luvun alkupuolella Italiassa ja vaikka Dainesella on lusikkansa monessa muussakin sopassa moottoripyöräilyn lisäksi niin prätkäily on aina ollut Dainesen pääfokus. Pitkälle jatkuva traditio, nykyaikainen ajattelutapa, innovaatio sekä moderni ulkonäkö on tehnyt Dainesesta yhden tämän hetken kuumimmista nimistä markkinoilla. 7-kertainen MotoGP-maailmanmestari Valentino Rossi turvautuu Dainesen kamppeisiin radalla ja vapaa-aikana joten voit olla varma näiden varusteiden laadusta ja turvallisuudesta.

Kevään 2021 edetessä Eurobikerille tulee valumaan lisää kampetta Daineselta kuten tekstiilivarusteita, nahkavarusteita, hanskoja, suojia, kenkiä sekä kaikkea muuta mahdollista joten kannattaa pysyä hereillä jos Dainesea on ostoslistallasi. Ennakkotilaamalla varmistat tuotteen itsellesi heti kun sitä saamme. Back to top