Hae
Etsi sivustolta
www.eurobiker.fi/black_friday/?___store=b2c&utm_source=etusivu&utm_medium=banneri&utm_campaign=Black_Friday2020&utm_content=neli%C3%B6banneri

Eurobiker.fi:n Black Friday 2020

Myös Eurobiker on mukana koko maailman vuoden parhaimmassa alennusmyynnissä, eli Black Fridayssa. Ensimmäisiä tarjouksia julkaistaan täällä ensi maanantaina 23.11 ja päätarjoukset julkaisemme virallisena Black Fridayna 27.11, joten ole paikanpäällä verkossa sillä parhaimmat diilit viedään kädestä! Black Friday on erinomainen hetki valmistautua jouluunkin sillä meidän valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle motoristille sopivat lahjat pukinkonttiin mukaan!

Mikä ihmeen Black Friday?

Black Friday on alunperin peräisin rapakon toiselta puolelta Yhdysvalloista joka tunnetaan yleisesti kiitospäivän jälkeisenä ostospäivänä. Nykyisin Black Friday tai Musta Perjantai on maailmanlaajuisesti yksi vuoden parhaimmista alennusmyynneistä. Tänäpäivänä Black Friday on suomessakin hyvin näkyvä alennuskamppanja josta nopeimmat voivat löytää jäätävän kovia alennuksia tuotteesta kuin tuotteesta.


Black Friday alennustuotteet (HUOM! 23.11 julkaistaan ensimmäiset tarjoustuotteet tälle sivulle!)

 

 

Päätarjouksia

  

Ajotakit miehille

 


 

Ajohousut miehille


 

Ajotakit naisille


 

Ajohousut naisille


 

 


 
Back to top