Moottoripyörävarusteet - ja paljon muuta

www.eurobiker.fi/returns

Palautukset

Palautusoikeus
Kuluttajalla on kuluttajasuojalain 15§:n mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön alkuperäisessä pakkauksessa. Käytetyn tuotteen palautusarvo määritellään tapauskohtaisesti, mutta se ei voi ylittää 70% uuden tuotteen arvosta.

Palautustoiminta

Pakkaa tuote asianmukaisesti ja täytä lähetyksen mukana samasi palautuslomake (lähetteen kääntöpuolella). Voit tehdä myös vapaamuotoisen palautuslähetteen tai täyttää palautuslomakeen verkossa.

Ilmoita palautuksestasi meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@eurobiker.fi tai soittamalla myyntiimme numeroon 095656040.

Lähetä paketti Postilla Käytä postin palautusnumeroamme Asiakaspalautus 14 / 608511, niin sinulle ei aiheudu mitään toimituskuluja palautuksesta.

Palautuksen käsittely käsittelemme palautuksen mahdollisimman nopeasti sen saatuamme.

Reklamaatio ja takuu
Eurobiker Oy toimittamissa tuotteissa on valmistajan antama takuu. Pääsääntöisesti tuotteilla on yhden vuoden takuu. Paketin mukana saamasi lähete toimii takuutodistuksena. Reklamaatio- ja takuuasioiden nopeuttamiseksi ota aina ensin yhteys reklamaatiokäsittelijäämme puhelimitse 09 565 6040 tai sähköpostilla myynti@eurobiker.fi Näin saat myös ohjeita miten toimia asian suhteen. Takuuasioissa pyrimme ensisijaisesti korjaamaan tuotteen, mutta mikäli se on mahdotonta, asiakkaan on mahdollista saada tilalle uusi tuote tai maksun palautus. Pyrimme käsittelemään reklamaatiot viikossa. Tuotteen lähettämisessä, toimi kuten palautettavien tuotteiden kanssa.

Back to top